• Twitter
 • LinkedIn
 • Facebook

Welkom bij Smart Business Installations.

Elektriciteit. Verlichting. Domotica. Camerabewaking. Gebouwtechnieken. Databekabeling.
 • Ons motto: Waar anderen stoppen gaan wij door, het is niet anders!

  Service maakt het verschil! Hiervoor staan wij garant! Van basis huishoudelijke elektriciteit, tot midden- en hoogspanning! Wij schakelen mee op alle niveaus.

  contacteer ons
 • Wij laten het licht schijnen voor de mensen.
   

  SmartBizz volgt de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op de voet. U kunt bij ons terecht voor ‘lichtadvies’ en u ontvangt van ons een persoonlijk verlichtingsvoorstel en offerte.

  contacteer ons
 • Technieken hebben voor ons geen geheimen.
   

  Geen enkel systeem is ons te veel, wij hebben nu eenmaal het genoegen en de ervaring u te mogen ondersteunen in al deze technieken, zowel qua installatie als advies.

  contacteer ons
 • Optimaliseren, kosten reduceren, toekomstgerichte oplossingen aanreiken. You name it, we do it!

  Om bij de bron te komen moet je tegen de stroom in zwemmen. We kiezen niet de weg van de minste weerstand. De passie in ons, het enthousiasme en voornamelijk onze kennis zijn onze troeven.

  contacteer ons
 • De lichtsterkte in het magazijn steeg van 150 lux naar 270 lux, terwijl maar de helft van het oorspronkelijke aantal toestellen overblijft. De verlichtingsfactuur daalde dankzij deze relighting met maar liefst 72%.

  Jan Degraeve – Warehousemanager Ferrero

 • Wat een firma is Smart Business Installations? Gewoon prachtig wat jullie vandaag gedaan hebben in "Le President" bij de huurder Sony. Alles is opgelost en alles werkt. Very much appreciated!!!! Da zal ik onthouden! En je moet weten dat ik, toch als een ervaren beheerder, werk met mensen waarop ik kan rekenen. Jullie staan op de “goede” lijst.

  Patrick Plees – BNP Paribas Real Estate Property Management

Over Smart Business Installations

Smart Business Installations is dé specialist op het vlak van elektrotechnische installaties, verlichting, automatisatie, alle gebouwtechnieken en zeker niet te vergeten databekabeling over koper en glasvezel.

Om u de beste resultaten te leveren hebben wij de keuze gemaakt om steeds te werken met de grotere merken en de beste prijs/kwaliteit verhouding. Hierboven ziet u alvast enkele namen.

Hebt u vragen omtrent onze firma, diensten of producten, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina. Met plezier helpen wij u verder.

Webshop

Bezoek onze webshop op webshop.smartbusi.be

Verkoopsvoorwaarden

Vind hieronder een link naar onze Algemene Verkoopsvoorwaarden.
Geen enkele toevoeging of wijziging aan deze Algemene Verkoopsvoorwaarden is geldig tenzij deze door ons schriftelijk bevestigd werd.

Algemene Verkoopsvoorwaarden

+32 2 793 78 70
+32 2 793 78 71

info@smartbizz.be

Stationslaan 69,
1980 Zemst

BTW: BE0885.275.547
Bankrekeningen: Belfius IBAN: BE03 0682 4625 9684 - BIC: GKCCBEBB  •  KBC IBAN: BE78 7330 5580 9786 - BIC: KREDBEBB  •  ING IBAN: BE51 3630 8336 4062 - BIC: BBRUBEBB
Geregistreerd aannemer: 04.26.10