• Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook

Welkom bij Smart Business Installations.

Elektriciteit. Verlichting. Domotica. Camerabewaking. Gebouwtechnieken. Databekabeling.

Meer over ons

Elke grote droom heeft een verhaal. Hier is het onze.

Smart Business Installations, dé specialist op vlak van elektrotechnische installaties, verlichting, automatisatie (domotica), alle gebouwtechnieken en databekabeling over <>koper en glasvezel.

Onze technische bagage dragen wij reeds vele jaren mee, en deze wordt nog dagelijks bijgewerkt door cursussen te volgen over de allerlaatste technologieën.

Getuigschriften en Diploma’s

Smart Business Installations situeert zich zowel in de residentiële als de professionele sector. Smart Business Installations bezit een eigen demoruimte waar alle mogelijkheden besproken en gedemonstreerd kunnen worden.

Smart Business Installations is eveneens de partner van SmartBizz Projects, die zicht vooral toespitst op sanitair en verluchting voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. SB Projects beheerst deze tak van de bouw zeer goed en kan u steeds met raad en daad bijstaan binnen uw bouw- of verbouwproces.

Om de beste resultaten te leveren, hebben wij de keuze gemaakt om steeds te werken met de grotere merken en de beste prijs / kwaliteit verhouding. Hieronder vindt u alvast enkele namen.

Hebt u vragen omtrent onze firma, diensten of producten, aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen via de contactpagina. Met plezier helpen wij u verder.

Onze bestelwagens

Over Smart Business Installations

Smart Business Installations is dé specialist op het vlak van elektrotechnische installaties, verlichting, automatisatie, alle gebouwtechnieken en zeker niet te vergeten databekabeling over koper en glasvezel.

Om u de beste resultaten te leveren hebben wij de keuze gemaakt om steeds te werken met de grotere merken en de beste prijs/kwaliteit verhouding. Hierboven ziet u alvast enkele namen.

Hebt u vragen omtrent onze firma, diensten of producten, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina. Met plezier helpen wij u verder.

Webshop

Bezoek onze webshop op webshop.smartbusi.be

Verkoopsvoorwaarden

Vind hieronder een link naar onze verkoopsvoorwaarden. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijk vastgestelde overeenkomst tussen de partijen zijn deze verkoopsvoorwaarden toepasbaar op al onze verkopen en verkoopofferten.

Verkoopsvoorwaarden

+32 2 793 78 70
+32 2 793 78 71

info@smartbizz.be

Stationslaan 69,
1980 Zemst

BTW: BE0885.275.547
Bankrekeningen: Belfius IBAN: BE03 0682 4625 9684 - BIC: GKCCBEBB  •  KBC IBAN: BE78 7330 5580 9786 - BIC: KREDBEBB  •  ING IBAN: BE51 3630 8336 4062 - BIC: BBRUBEBB
Geregistreerd aannemer: 04.26.10